Фонтана

Само Чак Норис може да испие вода од фонтана на екс!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Оди дете во трафика и и вика на продавачката:
  - Тетке дадете ми Вечер.
  Продавачката му одговара:
  - Ти мали тоа на мајка ти...

 • Луѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање:
  - Господине, што мислите што е полошо,...

 • Некој човек измислил нова машина и направил презентација, на која учествувал и некој Македонец.
  Македонецот:
  За што служи...

 • Си биле тројца мажи и зборувале за тоа чија жена има поголем задник:
  - Мојава, кога ќе седне на шоља, не може да ја видиш шољата....