Кивање

Само Чак Норис може да кивне без да трепне.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаФата родила единаесето дете. Ја прашува докторот,како ќе ти се вика детето? Фата: Па Мујо. Докторот: А како ти се... + повеќе

Трпе и вели на Трпана. - Мацо, сакаш да поминеме фантастичен викенд? - Да драги! - Е па се гледаме во понеделник!!!

Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна... + повеќе

Дневникот на Цвета Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно. Уште утрото се договоривме да се најдеме на... + повеќе