Мода

Чак Норис не ја следи модата. Таа го следи него.

Вицотека: 

Вицотека

 • - Ќе ја носам женската на викендица.
  - Брат, немаш ни женска ни викендица.
  - Еј па ти, само за ситници се фаќаш.

 • Што е доцент?
  Доцент е човек кој што е потенцијална опасност за државата,
  се до последен цент?

 • Еден ден Мали Ѓокица скршил прозор во училиштето, додека траел одмор. Завришил одморот влегува учителката и прашува кој го скрши прозорецот....

 • Разговараат двајца пријатели и едниот го прашува другиот:
  -Ако можеш да бираш меѓу милион евра и мир во светот, каква боја ќе има...