Нели те учев

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop".
- Па мамо ме допираше на двете места во исто време и јас цело време викав "Don't stop! Don't stop"

Вицотека: 

Вицотека

 • Која е разликата помеѓу дете и торта?
  - Тортата се прави со пет јајца, а детето со две.

 • Дечкото:
  - Сакаш бакнеж ?
  Девојката:
  - Не!
  Дечкото:
  - Знаеш ли што те прашав?
  Девојката:
  - Да!...

 • Две плавуши разговараат:
  - Си имала секс во вода?
  - Да!
  - Каде!?
  - Во Кисела вода, бившиот живееше таму.

 • Наставничката го прашува Трпе:
  - Што знаеш за Шекспир?
  - Истото што и он го знае за мене.