Склекови

Чак Норис кога прави склекови ја бутка земјата надолу.

Вицотека: 

Вицотека

 • Оди црнец низ пустина и умира од жед. Оди така и налетал на некоја лампа ја допрел лампата а од нејзе излегол дух.
  Духот:
  ...

 • Црнче се бојадисало бело.
  Оди кај мајка си и вели:
  - Мамо, мамо, види ме!
  Мајка му му удрила здрав ќотек и го избркала....

 • - Ме сакаш ли?
  - Да.
  - Многу ли?
  - Многу.
  - А што ти се допаѓа најмногу?
  - Пивото.
 • Во болница:
  - Колку си висок?
  - 180 сантими докторе.
  - А бе не сум доктор, гробар сум…

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА