Лига на шампиони

Девојката срамежливо му вика на дечкото:
- Сонце за две недели ќе биде 14 Февруари знаеш ли што е на тој датум?
- Леле мила срце си, за малку ќе заборавев, ЛИГА НА ШАМПИОНИ!

Вицотека: 

Вицотека

 • Разговараат две деца бубалици.
  - Еј, моите отидоа на одмор, сега имам празна гајба!
  - Блазе си ти, сега можеш да учиш на глас...

 • Фармер одгледувач кокошки влегува во локален бар ... седнува до една жена и нарачува чаша шампањско...
  Женава се исправа и вели:
  ...

 • Се враќа некој циган од печалба и таман пред да стигне во Шутка му пука гума. Извадил дизалицата и почнал да одвртува штрафови, кога еве ти...

 • Гоки добил кец по сексуално воспитување, седнува и на Зоки му вика,
  другар ќе и се осветиме, ти ќе и ја дигнеш суќната а јас ќе ја...