Лозинка

Трпе ја прашува Трпана:
- Жено, случајно ти да не ја смени лозинката на компјутерот?
- Да, Трпе.
- Ќе ми кажеш која е?
- Да, датумот кога се запознавме.
Трпе удира по масата и вика:
- Ку*ка!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМало девојче забележувајќи неколку бели влакна во смеѓата коса од мајка си, прашала: - Мамо, зошто имаш бели влакна на... + повеќе

Синот: - Тато, дали е вистина дека кај некои племиња во Африка, младоженецот на ја познават својата сопруга се до... + повеќе

Зошто плавуша не може да земе возачка дозвола? - Затоа што кога инструкторот ќе и рече паркирај се, таа оди на задното... + повеќе

Ало насмевни се