Заболекар

Забар прашува пациент:
- Како си го поминавте одморот?
Пациентот враќа:
- Ехи храмксј јсдлјас јлдкасјд лкасјдлк.
- Ееее, значи супер сте си поминале!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаВлегува тип со маска на глава во банка: Отвори сефот да не те отепам мори и немој да си помислила нешто! Ама господине... + повеќе

Родителите го однеле 6 годишниот Перица на нудистичка плажа. Како што Перица си играл на плажата, така приметил дека... + повеќе

Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај! Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 1990: Бакнувај ме... + повеќе

Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон. Еден од батките се јавува и вели: - Ало. - Драги ти ли... + повеќе