Навивање

Плавуша носи саат на поправка кај саатчија. Саатчијата ја прашува:
- Што е проблем со саатот?
- Не работи, изгледа батеријата е потрошена.
- Ама овој саат работи на навивање.
Плавушата излегла од дуќанот и почнала:
- ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА…

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЈа прашува синот мајката: - Каде завршува расипаниот автомобил? - Му го продаваат на татко ти.

Муж и жена воде љубав а он каже: Дај мало горе, дај мало доле, с`г се помакни у лево, с`г десно... Драги, јел ти мене... + повеќе

Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува. И затоа решил да оди кај Хасо кој го сметале... + повеќе

Типичен мачо маж се оженил со типична лепoтица и и ги објаснува правилата: - Ќе доѓам дома кога сакам, ако сакам и кое... + повеќе