Жена и аптекар

Жена влегува во аптека и бара да купи отров.
Аптекарот:
- За што ви треба отровот?
Жената:
- За да го отрујам мажот ми, ме изневерува.
Аптекарот:
- Извинете не можам така да ви продадам отров, тоа е нелегално без разлика што направил вашиот маж.
Како одговор на тоа жената покажува фотографија од нејзиниот маж и љубовницата, на која аптекарот ја препознава својата жена.
Аптекарот, давајќи го отровот:
- Извинете, не знаев дека имате рецепта.

Вицотека

 • Што е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината?
  Мажите секогаш ги промашуваат.

 • Шампионат во мастурбација.
  Учесници Француз, Италијанец и Македонец.
  Прв мастурбира Французинот. Работи, работи Французот и по...

 • Oј Вљора!
  Ти си моја љубаф фтора.
  На тебе мисљим у Арачиново
  со трактор нивата кога го орам.
  За тебе и брача со каљаш...

 • • Hajde sine, pozdravi čiku! Kako se ono kaže kad gosti odlaze?
  • Kaže se: "Hvala Bogu"!