Што е успех?

На 5 години - да се разбудиш во сув кревет.
На 17 години - да спиеш со жена.
На 25 години - да најдеш добра жена.
На 35 години - да имаш добра кариера и семејство.
На 45 години - да имаш добро семејство и кариера.
На 55 години - да најдеш добра жена.
На 65 години - да спиеш со жена.
На 85 години - да се разбудиш во сув кревет.

Вицотека: 

Вицотека

 • Седат две баби пред зграда и едната и вика на другата:
  - Леле вчера кога си одев дома, во влезот имаше манијак.
  - Леле, ужас! -...

 • Муже како си пројде ти по рибе кд беше прошли месец?
  - Ејјјјјј... Екстра и време ни се погоди и пуно рибе фатисмо! Зашто прашуеш?...

 • Плавуша носи саат на поправка кај саатчија. Саатчијата ја прашува:
  - Што е проблем со саатот?
  - Не работи, изгледа батеријата е...

 • Мало девојче забележувајќи неколку бели влакна во смеѓата коса од мајка си, прашала:
  - Мамо, зошто имаш бели влакна на главата?...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА