Половина успех

Трпе:
- Мамо, се сеќаваш ли кога ми рече дека ако добијам 4 ќе ме пуштиш да си играм цел ден?
- Да, зошто?
- Денес можеш да ме пуштиш половина ден!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаАктивистите на една политички партија, пред изборите делат летоци низ градот и наидуваат на еден сомнителен тип. Еден... + повеќе

Ало насмевни се

Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер. Да беше бог во овој миг ке ми ја... + повеќе

Кој е најнечувствителен дел од пенисот? - Мажот...