Свидетелство

Синот го носи свидетелството дома:
- Со што помина сине?
- Пет двојки тато!
- Ииии, ќе има многу тепање!
- Знам тато. Веќе им ги зедов адресите на наставниците.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМу се јавува на полицаец татко му на работа и му вели дека умрела мајка му. Овој целиот заплакан иде кај шефот да го... + повеќе

Полицаец запира струмичанец: - Возевте пребрзо, документи молам. - Еее, далдисал с’м, не с’м забакарил. Полицаецот: -... + повеќе

Фатил некој папучар златна рипка и оваа му понудила три желби ако ја пушти. Овој почнал: Сакам жена ми да не ме вара... + повеќе

Зошто луѓето од Чернобил не можат лесно да умрат? - Затоа што имаат над 3 срца.