Дупка на уво

Разговараат две плавуши:
- Си направив втора дупка на увото
- И како е, подобро ли слушаш сега?

Вицотека: 

Вицотека

 • Некој штрк изел жаба.
  Штркот летал а жабата више му била до гзот.
  Отаму жабата го прашала штркот на која височина летаат.Тој и...

 • Бил Мујо на службен пат во Јапонија. Таму собрал некоја курва и во текот на вечерта додека ја е*ел, таа возбудено викала:
  - Хошимота,...

 • Зборуваат две плавуши:
  - Оваа година Нова Година е во петок, вели првата.
  - Само да не биде Петок 13, одговара втората.

 • Влегува човек во аптека и вели на аптекарката:
  - Ве молам дајте ми еден презерватив.
  Аптекарката му дава тој го пробува и вели:...