Станица

Некој човек го прашува полицаецот:
- Извинете, знаете како да ја најдам најблиската полиција?
- Ех, тоа е лесно, прашај ме нешто друго!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСи оде дома Иван со сино око и мајка му го питува: - Абе Иване нели ти кажах пред да почнаш да се тепаш да броош до 10... + повеќе

Иде некој дедо 80 годишен на преглед и докторов му вика: - Браво бе деде имаш супер крвна слика, притисокот ти е ко на... + повеќе

Прво гурнеш два прста па ако е поширока гурнеш три после провериш дали е влажна и почнеш такој напред- назад. Такој се... + повеќе

Го прашува учителката малиот Трпе: - Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе одговара: - Па учителке, кој... + повеќе