Торта

Трпана влегува во слаткара да купи торта.
- Имате некоја торта подгорена од едната страна?
- А зошто барате баш таква?
- Па да мисли маж ми дека јас сум ја правела!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСе возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка. Дечкото од совозачко седиште прашува:... + повеќе

Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика: - Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш? Дечкото: -Не бре бабо,... + повеќе

Оди кондомот на суд за силување. Судијата му вика: - Ти си обвинет за силување, шо ќе кажиш во своја одбрана? - Ме... + повеќе

- Колку продажби направи денес? – Прашал менаџерот. – Пааа… една. – Една?!? Обично продавачите прават по 20-30 дневно.... + повеќе