Натпис

На ѕид во женско ВЦ пишува: Мојот маж ме следи насекаде!
Под истиот натпис: Ма нема врска, не ја следам.

Вицотека: 

Вицотека

 • Доаѓа Англичанец во Македонија оди во хотел и зема клуч од соба број 2. Се јавува на рецепција и му вели:
  - Two tea to room two и овој...

 • Си седи Трпе дома и си мисли на Трпана чиј швалер е касапинот:
  Сега кога ќе дојде дома ке ја прашам:
  Кај беше?
  И таа ќе ми...

 • Момче се здобило со ХИВ.
  И доаѓа дома, и сега како...
  Ај на мајка му ќе каже прво.
  - Мамо вака и вака, јас СИДА.
  -...

 • Зошто плавуша лази кога оди во маркет?
  -Затоа што бара ниски цени.