Учителката на Трпе

Родителите го прашуваат малиот Трпе како му е во училиште со новата учителка.
- Учителката ни е супер, згодничка е, убавка е, ама малку како да е приглупа.
- Немој бе така Трпе, од кај дојде до таков заклучок?
- Е како не е приглупа кога само нешто не прашува!

Вицотека: 

Вицотека

 • Дошол Трпе од кафана и навалил на Трпана, а она ни малку заинтересирана за него.
  - Кој к*р ти е денес? - бесно ја прашал Трпе.
  -...

 • Шампионат во мастурбација.
  Учесници Француз, Италијанец и Македонец.
  Прв мастурбира Французинот. Работи, работи Французот и по...

 • - Колку продажби направи денес? – Прашал менаџерот.
  – Пааа… една.
  – Една?!? Обично продавачите прават по 20-30 дневно. И за...

 • Педер - Шупак Мераклија
  Птиците умираат пеејќи - Биљбиљ пупунец, цр цр цр
  Ананас- Машала Шишарка
  Тенк - Беља багер
  ...