50 године брак

За 50 године брак муж ву напишаја честитку на жену:
- На 20 године беше како пупка од ружу, на 30 како чоколада, на 40 како шампањско, а сга на 50 си како стара баба!
Жена се наљутила и му одговара:
- Пупку гу обра ти, чоколаду гу подели сс најбољега другара, од шампањско се написва сви, а сс стару бабу спиеш само ти!

Вицотека: 

Вицотека

 • Мали Џокица одел на училиште, но починал дедо му и Џокица го нема да се јави во училиштето. По неколку дена оди на училиште и учителката го...

 • Си игравме доктори со жена ми.
  - И како?
  - Пааа... прво ја чекав едно два саати, а после ми закажа за два месеци.
  - И ти...

 • Зошто плавуша добила отказ од банка за сперма?
  - Се дознало дека пие на работно место.

 • Малиот Трпе довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на Трпана:
  - Мамо, ај погоди која од овие три ќе ти биде снаа?
  - Оваа...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА