8ми март

Која жена добива најмногу ружи за 8ми март?
- Онаа што ќе умре на 7ми март.

Вицотека: 

Вицотека

  • Лустерот ми се обеси,
    а фрижидерот остана мртов ладен.

  • Разговарале Перо и Блажо за алкохолот и Перо го прашува Блажо:
    - Еј Блажо, дали си слушнал дека во пивото се наоѓаат женски хормони?...

  • Еден ден, додека дрвосечачот сечеше гранка од едно дрво над реката, неговата секира падна во водата... Кога заплака, се...

  • Иако во почетокот се чувствуваа непријатно поради фактот што мораа да делат иста кабина, и двајцата брзо заспаа, бидејќи беа преморени....