Психијатар и Новинар

За време на посета на психијатриска болница, новинар го прашува директорот на болницата:
- Како точно знаете кој треба да се лечи, а кому му е подобро во болницава?
- Многу едноставно, ќе го ставиме пред када наполнета со вода, ќе му дадеме лажица, чаша и кофа, па ќе му кажеме да ја испразни водата на најбрзиот начин.
- Аха, разбирам - се насмеал новинарот.
- Значи нормалниот ќе почне да вади вода со кофата.
- Не, тој што е нормален ќе ја извади затката од дното на кадата!
Ве молам повелете наваму кон Вашата соба.

Повеќе од ВицотекаПлавуша прашува: - Извинете, што значи “I don`t know”? - Не знам! - Чудно, кого и да прашам не знае!

Зошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди.

Му вика бабата на домазетот: - Зете расипано е казанчето, поправи го. - Што ми е гајле, не е мое. Наредниот ден: - Зете... + повеќе

Баци се враќа во Шутка после долг престој во Франција и после добар секс Чае го прачува: Баци како се вика женската... + повеќе