Пригушивач

Жена на мужа:
Срце бе па сс презерватив не е превара!
- Да и сс пригушивач не е убиство.

Вицотека: 

Вицотека

 • Си игравме доктори со жена ми.
  - И како?
  - Пааа... прво ја чекав едно два саати, а после ми закажа за два месеци.
  - И ти...

 • Poslednja vest:
  Ujedinjene Nacije ponudile Crnogorcima stolicu u Njujorku.
  Oni odbili.
  HOĆE LEŽALJKU !

 • Учителката поставува прашање кој знае да каже пример користејќи го зборот ОЧИГЛЕДНО!
  Се јавува Трпе и вели: татко ми е виолинист, мајка...

 • - Зете, замисли си ако дојдат турците, да не заврзат и ти речат:
  - Качи и се на баба ти или ќе те заколеме, што ќе направиш тогаш?...