Пажња

Жена му вика на мужа:
На вас мушкарци само до секс ви е!
На нас жене ни треба пажња!
И муж:
Пажња!...Пажња!... Спреми се за секс!

Вицотека: 

Вицотека

 • Млада и стројна мажена ќерка доаѓа кај мајка си:
  - Леле ќерко, што се случило? Десното око ти е сино, а ни левото ти нема баш природна...

 • Искача женска од ВЦ у кафич и му вика на келнера: Дечко ај раситни ми гу овуј новчаницу од 30 евра
  Келнер: Женска па нема новчаница од...

 • На испит професорот гинеколог ја прашува студентката:
  - Кој орган го имаш ти, а јас го немам?
  - Мозок - одговорила таа.

 • Интервју за работа у Неготино:
  - Имате ли познавање од англиски јазик?
  - Да, имам.
  - Употребете го „date“ во реченица....