Банкомат

У теретану прашуе дечко инструктора:
Слушај сакам да фату добру женску... Од коју машину да почну?
- Од банкомат!!!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто иде во Dacia како стандардна опрема??? - Пиштол во фиоката, кога ќе сфатиш какво срање си купил, да се убиеш.

Доаѓа плавуша во секс шоп: - Каде ви се вибраторите? - Тука, на овој ѕид. - Ууууу, може овој црвениов? - Госпоѓо, тоа е... + повеќе

U opticarskoj radnji. Zena se obraca muzu. - U nedoumici sam, sa ovim izgledam ruzno al su jeftine ,sa ovim drugim... + повеќе

Се јавува некој во лудница и му вели на докторот: - Докторе, ај види дали има некој во соба 15. - Нема никој! - Јеее... + повеќе