3 дана

Паркира некое бесно авто едн од наши Гастрбајтери и доваѓа до њега некое циганче пружа руку и му вика... „Не сам еја ништо 3 дана!“.
А овј му вика:
МОРАШ ако треба и сс силу!!!

Вицотека

 • - Пиво? - го прашува келнерот постојаниот гостин.
  - Не, со кола сум, донесете ми кисела вода - вели гостинот.
  По една минута...

 • Жени се тип на 18 године, засака гу толко много што незнае што да направи за да ву докаже колко гу сака и у салу за венчање пред да се свшив...

 • - Зошто на Егејците им се големи носовите?
  - Затоа што воздухот е бесплатен.

 • Зошто се самоубил Хитлер ?
  - Оти му дошла сметка за плин!