Бранко е крив

И Чак Норис знае?
Бранко е крив!!!

Повеќе од ВицотекаГоспод и ѓаволот се договарале да организираат фудбалски натпревар помеѓу рајот и пеколот. Господ му се фали на ѓаволот... + повеќе

Влегува мажот дома, од врата пали цигара а жена му го начекува од прва: - Пак ли бе со тоа отровот? Одма да си го... + повеќе

Ќерката - Мамо, мамо, Џокица денес ми го покажа к*рот!!! Мајката - Леле, како не му е срам! Ќерката - Мама, мамо, знаеш... + повеќе

Шетаат двајца програмери по улица и сретнуваат згодна девојка: Првиот - Види какви `proprieties` имаа оваа девојка.... + повеќе