Демократија и Диктатура

Разликата помеѓу демократијата и диктатурата е тоа што во диктатурата не губиш време за гласање.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПроваѓа цајкан у цивилку и гледа овчара куде ги пасе овце и му вика: Ај да се кладимо, ако погоду што си да ми дадеш 1... + повеќе

НАГРАДНА ИГРА ГЛАВНА ПРЕМИЈА СЕКС Трпе го прашаува продавачот: Како се учествува во наградната игра? Треба да го... + повеќе

Која е разликата помеѓу Ферари и парламент? Парламентот има повеќе коњи!

Си бил некој многу грешен човек и еден ден дошол ѓаволот да му ја зеде душата. Ѓаволот кога влегол дома кај него,... + повеќе