Годишница

Три брачни пара слават годишница на брак во еден хотел..
После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите се состануваат на доручек и тоа едниот со модрица на окото, другиот со скршена рака а третиот со скршени нозе.
Го прашуваат првиот што му се случило и тој им вели…
Не прашувајте! Влеговме ние во соба, почнавме да се сексаме, завршуваме и јас од навика вадам 100 евра и и давам на жена ми. Она толку се налути замавна со пепељара и право во око...
Вториот:
Ма слична работа, влеговме во соба, се сексаме, завршуваме, и јас вадам 100 евра, кога, она ми враке 50 евра. Јас замавнав со рака да ја удрам таа се наведна и јас во зидот со рака…
Третиот:
Јас најлошо поминав. Исто влеговме во соба се сексаме и кога одеднаш на сред секс некој тропа на врата... Мојата жена се исплаши и одеднаш извика МАЖ МИИИИИ а ја будала право низ прозор!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Ги известуваме сите љубители и познаници на Чак Норис дека тој вчера почина.
  Денес веќе се осеќа подобро!

 • Се среќаваат двајца стари пријатели:
  Цветко, што правиш, како си?
  Еве одам на проба во хор.
  Хор?!
  Ти и хор?
  Што...

 • Си биле две мајмунчиња и чепкале бомба. Дошло трето мајмунче и им рекло:
  - Абе што правите, тоа е бомба, може да ви пукне!
  ...

 • Разговараат две другарки. Едната и вика на другата:
  - Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика:
  - Епа ајде со здравје...