Чак норис е бог?

Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер.
Да беше бог во овој миг ќе ми ја треснеше главата од тастатура хсдфгбхџ.всдчќфпеоњ9ту943ѕ5р78921пујфклс н фд.

Вицотека: 

Вицотека

 • Се венчале Мујо и Фата и на првата брачна ноќ Мујо се соблекува и и вика на Фата:
  - Види Фато што имам!
  А Фата разочарана:...

 • УЧТИВ – кога ќе прдне вели Пардон.
  ЦИНИК - кога ќе прдне ве гледа во очи.
  КАВАЉЕР - ја пушта дамата прва да прдне.
  ГУРМАН...

 • Што означува кратенката FBI?
  - Facebook Idiots!

 • Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот?
  И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.