Потење

Стар брачен пар решиле да одат на лекар да се прегледаат.
Докторот прво го прегледал мажот:
- Со вас е се во ред имате ли некаков проблем ?
Па докторе, ништо посебно, едино кога водам љубов со жена ми првиот пат е се ОК а втора рунда многу се препотувам, и тоа ми смета..
Ја прегледува докторот жената и и вели:
И вие изгледате добро, но вашиот маж вели кога водите љубов првиот пат е се во ред а другиот пат многу се потел.
Знаете ли вие зошто?
Жената на тоа одговара:
Да докторе нормално дека знам, првиот пат водиме љубов во Јануари а другиот пат во Август…

Повеќе од ВицотекаКасно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана: - Јави се, ако е за мене, кажи не е тука! Трпана се... + повеќе

Двајца е друштво, тројца е оргија

Пилотот на патниците: - Кога ќе излегувате од авионот, ве молиме земете си се што ви припаѓа. Ако нешто ви остане, тоа... + повеќе

Што е сличноста на полицаец и куче? - И двајцата изгледаат како да те разбираат!