Лична карта на Кумановца

Име и Презиме: Зависи од кума и татка
Хороскопски знак: Сом подзнак Дудук
Адреса: Лева улица право у Десни Врата
Професија: Ветeринар за Девојчиња
Хоби: Дркаџија
Брачaн Статус: Полузафатен и Малце Слободан
Деца: До сга кондом не ми е пукнаја!
Домашно милениче: Компјутер!
Станбен статус: Joш малце и ке лету од дома... па планирам да иду домазет ако има кандидаткe некa се јавив!
Надежи: Рано е да га поебу живот
Најчеста фраза: Да ти ебу живот!
Непоправлjива навика: Свиркање по добри гзиња !!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Седи дете покрај кејот кај камениот мост и плаче, поминува полицаец и го прашува детето зошто плаче.
  - Ми падна бурекот во Вардар,...

 • Доаѓа Јапонец во посета во Македонија и одат во обиколка на градот.
  Го гледаат Александар Македонски и!!!
  Македонецот:
  Ова...

 • Малиот Трпе му вика на татко си:
  - Тато некој ти ѕвони на мобилниот!
  - Види сине кој ѕвони оти си мијам раце?
  - Те бара “...

 • Зборив два гробара:
  Едн вика:
  Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила!
  А друг...