Здив

Жено абе у новину пишују дека кд удахну и кд издахну умре едн човек?
- Па нормално кд не миеш зуби!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Само Чак Норис може да свири гитара со зденка.

 • Седи дете покрај кејот кај камениот мост и плаче, поминува полицаец и го прашува детето зошто плаче.
  - Ми падна бурекот во Вардар,...

 • Се јавува човек што дтка во полиција и вели:
  - Попопополиција?
  - Да полиција.
  - Кококошките на комшијата ми сметаат да...

 • - Еден куртон!
  Аптекарката му одговара:
  - Господине, почекајте на ред и измислете некој по цензуриран начин за да ми објасните...