Слава

Жено како ќе си идемо дома?
Седи пичка ти материна пијана, овој е наша слава.

Вицотека: 

Вицотека

 • - Докторе, не знам што да правам. Мажот ми ме фати со љубовник и од тогаш пелтечи.
  Докторот ја гледа згодна и убава и и вели:
  –...

 • Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници.
  И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил...

 • Razvodi se bračni par i pred sucem raspravljaju o skrbništvu nad djetetom.
  - Dijete je raslo u meni! Ja sam ga rodila - bori se žena za...

 • Плавуша дала оглас во којшто навела дека бара способен дечко којшто може да ја задоволи во кревет.
  Следниот ден некој и ѕвони на врата...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА