Интернет

На сви жене за Нову Годину кумановци им посакујев интернет у кујну.

Вицотека: 

Вицотека

 • Како Англичани ги учат децата да бројат?
  - Ги носат на утакмици со Арсенал!

 • Плавуша оди во продавница и го прашува продавачот:
  - Колку пари е чоколадава?
  - Пет бакнежи!
  - Во ред, сега баба ми ќе ви...

 • Дотрчал Стојанче дома и ја прашал мајка си:
  - Мамо, можат мали девојчиња да имаат деца?
  - Не, секако дека не можат.
  Истрчал...

 • - Жена ми свири на клавир, постариот син на труба, а помладиот на кларинет.
  - А ти?!
  - Јас седам и све трпам ?!?