2011

Памтење ме савршено служи. Сечам се на 2011-е како ичер да беше.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСтрашниот средовечен волк рипнал во шумата пред Цвенкапа и се спремал да ја изеде. И како што било ред требало да и... + повеќе

Наградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари, во релната ќе најдете една... + повеќе

Среде жестока караница жената му вика на мажот: - Кажи само уште еден збор и веднаш се враќам кај мајка ми! А мажот... + повеќе

Мујо се враќа од доктор и го сретнува Хасо: - Што има ново? - Ништо, бев на доктор. - И што ти рече? - 200 евра. - Абе... + повеќе