Кумановец кај доктор!!!

Доаѓа Кумановец кај доктор на преглед и докторот му вели:
-Господине, ќе мора да одите на приземје во лабараторија да ви извадат крв за анализа. Се симнува Кумановец оди во лабараторија и сестрата го прашува:
-Вие Господине за што сте?
-Ја треба да ваду крв. Седнува до сестрата, го боцка на прстот, ама нетече крв, покушава уште еднаш, ништо, го зима другиот прст боцка пак и пак нема крв...
-Ова уште не сум го доживеала!
-Е па сестро, ја сам Кумановец, ми имамо више алкохол у крв од други људи...
Сестрата го зима прстот, го става во уста, го цица и крвта почнува да тече и онака горда му вика…
-Видовте дека јас можам да го решам тој проблем…
А Кумановец на тоа одговара..
-Да, да, ама сестро рече ми доктор и мокрачу да ми узнете...

Вицотека: 

Вицотека

 • Тетовка, љута, му вика на вереникот:
  - Ја више немоем ваќе.
  - Со ваква стипса нејќем да бидем верена.
  - Еве ти го го враќам...

 • Отишол некој човек на доктор и му вели: Докторе што да правам за да немам деца?
  Овој му вели: Еве ти кондом и стави го на пенисот....

 • Застанала дебелата Трпана пред чаробното огледало и го прашува:
  - Огледалце, огледалце кој е најубав на светов?
  - Па тргни се...

 • Си седи Трпе дома и си мисли на Трпана чиј швалер е касапинот:
  Сега кога ќе дојде дома ке ја прашам:
  Кај беше?
  И таа ќе ми...