17 плавуши

Што 17 плавуши прават пред диско?
Чекаат да дојде 18-та , бидејки е забранет влез под 18.

Вицотека

 • Разговараат две баби:
  - Да ти се пофалам внуката ќе ми се мажи!
  - Е супер, а момчето од каде е ?
  - Oд Фејсбук е, не знам...

 • Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја...

 • Си имало една река. На едната страна била мечката што јадела капини, а на другата зајакот.
  - Еј, мецо, дојди да видиш нешто што го...

 • - Кое одделение си?

  - Шесто!

  - Еее, како да не седумсто!!!