Силовање

Како може мушкарац да силуе жену, кд е докажано да жена сс дигнату сукњу трчи побрзо него мушкарац сс спуштене панталоне.

Вицотека: 

Вицотека

 • Си бил некој сиромав човек кој многу убаво цртал но неможел да каже „ц“.
  Еден ден дошле родителите на неговата девојка да го прашаат...

 • Во судница го прашува судијата баци:
  - Ти бе зошто ја украде козата од зоолошката градина?
  - Другар судија пијан бев.
  - Ами...

 • Зошто ѕидот пука кога плавуша се потпира на него?
  - Затоа што паметниот секогаш попушта.

 • Го прашале зајакот: Која е твоја најголема желба?
  Да научам да играм шах?
  Зашто токму шах?
  Да можам да го изедам ловецот!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА