Нани ми нани

На сред операција хирургот целиот испотен му довикува на анестезиологот:
Брзо колега ми треба уште анестезијаза операцијата, ќе продолжим повеќе него што мислев!
Добро а каква анестезија увозна или наша Македонска?
Абе дај од нашата поевтина е!
Добро сега: НАНИ МИ НАНИ ГОЛЕМО СТАНИ ... :)))))

Вицотека

 • Во ординација чекаат многу луѓе меѓу кои и Трпе. Излегол докторот и им рекол дека за денес е доста и да дојдат утре. А Трпе:
  - Докторе...

 • - Зете, замисли си ако дојдат турците, да не заврзат и ти речат:
  - Качи и се на баба ти или ќе те заколеме!
  - Што ќе направиш...

 • Дечко си ја сретнуе бившата:
  - Нешо си ми се разубавила.
  - Не сум се разубавела јас, него тебе ти се приебало.

 • Зошто џуџињата кога играат фудбал се смеат?
  - Тревата им ги скокотка на јајцата!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА