Најхрабар

К’д доваѓаш дома у сред ноќ, миришеш на женски парфем и имаш кармин на кошуљу. Удараш гу жену ти по дупе и викашву:
- Ајде срце, ти си следеќа!

Повеќе од ВицотекаЗашто Македонци идев само у Грчку и у Охрид на одмор ? - Па ако идев подалеко ке им се одмрзне месо и ке се покварив... + повеќе

1981 година 1. Принцот Чарлс се ожени 2. Ливерпул стана европски шампион 3. Папата почина 2005. година 1. Принцот Чарлс... + повеќе

Оди Рамче по улица кога го сретнува некој пријател и го прашува: - Каде бе Рамче? - Еве идам у град да си купам одело... + повеќе

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине... + повеќе