Храбар у ПМ

К’д доваѓаш дома мртав пијан сс шваљерку, а на жену ти ву викаш кимнувајќи му:
- Прави се дека си ми сестра!

Вицотека

 • - Докторе имам депресија.
  - Најдобро средство е да се нурнете во работата.
  - Ама, докторе јас сум чистач на ВЦ шољи !!!

 • Трпе на паркинг го бакнува автомобилот по вратите и го гали со солзи во очите.
  Цветко случајно минува го прашува:
  - Го продаваш?...

 • Една богата вдовица се решила дека и е потребен уште еден маж во животот, па објавила оглас во весник:
  - Богата вдовица бара маж со кој...

 • Разговараат две болви.
  Првата прашува:
  - Како си помина вчера?
  Втората:
  - Па, бев на опера. Бев во мустаќите на...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА