Нудистички камп

Трпе и Трпана со својот син отишле во нудистички камп. На плажа одел секој на своја страна Трпе под сенка, Трпана легната на песок а синот шета по плажа зачуден колку голи луге има..
Не проаѓа долго време ето го синот доаѓа кај Трпе и му вели:
-Тато, тато како оние тетки имаат поголеми цицки од мама?
Види синко – вели Трпе, мали цицки - паметна жена, големи цицки – глупа жена...
Синот задоволен од одговорот се врти и заминува...
Ама, не поминува ни една минута оди кај Трпана...
Мамо, мамо како некои чичковци имаат поголем пишко од тато?
Гледај сине - вели мајката …мал пишко - паметен чичко, голем пишко – глуп чичко...
Сега кога синот сватил дека неговите родители се најпаметни на плажава заминува да се игра.
Ама, не поминува ни 10 минути трча синот кај Трпана и вика...
Мамооо.., мамоооооо треба да го спасиш тато!!!!
Тато разговара со најглупата тетка на плажа, а што подолго разговара он станува се поглуп и поглуп…

Повеќе од ВицотекаНа автобуската станица се сретнуваат две пријателки плавуши: "Дали ти се омажи?" "Јас не." "Па што чекаш?" "Автобус."

Трпана му се дере на Трпе: - Зашто не ме слушаш, кога знаеш дека ти зборувам? - Зошто ми зборуваш, кога знаеш дека не... + повеќе

Како се вика ром што слуша Хеви Метал?? Хром!!

Muž pri jutarnjoj kavici cita novine i ustanovi da je sretni dobitnik lota. Rekordan dobitak pripada samo njemu. Sretan... + повеќе