Девојка и шешир

Една девојка стоела на работ на бродот за крстарење.
Колку убава девојка со шешир – си помислил еден од гостите.
Таа го држела шеширот со двете раце бидејки почнало да дува ветер.
Господинот неможел да и одолее па и се доближил, за да се најде во муабет и рекол:
- Извинете госпоѓице , не сакам да ви сметам но дали приметивте дека вашето здолниште се крена многу високо од ветерот?
- Да, приметив господине, јас морам да го држам шеширот со две раце може да ми летне.
- Но …. вистинските госпоѓици треба да знаат оти нивните интимни делови не треба да бидат изложени во јавност!
Таа фрли поглед надоле, па потоа нагоре и му вели:
- Господине, ова што вие го гледате доле е старо 25 години.
- А шеширот го купив вчера?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПрашуе га учителка малога Перица: - Имаш седам јабуке и ја те замолу да ми дадеш две. Колку ќе ти останев? - Седам.

Трпе имал голем мерак да се јавува по телефон во доцните ноќни часови на непознати особи. И се јавува на некоја млада... + повеќе

Ако сакате истрел во празно, пукајте во главата.

Maж ја испраќа жената му кај роднините во Америка. Авионот полетал и тој почнал да се моли: - Боже, те молам земи ја,... + повеќе