Бинго

Срце што би направила к’д би ја добија на Бинго?
- Како што бе... Ќе ти зему пола паре и ќе те оставу!
Муж вади 1000 денари... Еве ти 500 денари ајде бриши!

Вицотека

 • Влегува лектор во сендвичара:
  - Здраво ќе може еден хамбургер?
  - Да, со све?
  - Без “в

 • Во еден бар седат заедно еден богат и еден сиромав.
  Сиромавиот го прашува богатиот:
  - Што и купи на жена ти за роденден?
  -...

 • Ако мажот на жената и ја отвара вратата од колата,

  или му е нов автомобилот,...

 • Две шмизли попат разговараат и едната и вели на другата:
  - Срцка, џентлмени веќе не постојат!
  Од таму ги слуша Трпе и им вели:...