ЗОО

Италијанац, Француз и Кумановац правив муабет за жене:
Италијанац - Моја жена е како тигрица...
Француз - Моја е како лавица...
Кумановац - И моја е жена е тешка животиња!

Повеќе од ВицотекаСпортски дисциплини во Македонија: - Да се ​​подигне кредит, - Прескокнување на рати, - Пливање во долгови, - Трчање по... + повеќе

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот? И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.

Еден ден Трпе отишол на училиште и наставничката кажала: - Кој ќе добие 5-ка на тестот, ќе спие кај мене. И само Трпе... + повеќе

Мажот: - Те обожавам. Жената: - Ова го кажуваш ти или пивото ? Мажот: - Јас му го кажувам на пивото.