Вегетаријанци

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај.
Улазав баба и дедо, гледа ливаде, цвечиња, слнце грее... Лепота... И дедо од едн пут ву се дере на бабу:
- Да ти е*у макрибиотику и здраву исхрану, можесмо још пред 20 године да дојдемо овдека!

Повеќе од ВицотекаСо кого бре два саати стоиш пред врата и муабетиш ??? изнервиран сопругот ја прашува жена му. Со комшивката, немаше... + повеќе

Вистина
Ало насмевни се

Некој штрк нашол жаба ја голтнал и одлетал. По некое време жабава ја вади главата од газот и му вика: - Абе штрк, на... + повеќе

Земал дедо некоја проститутка, ја најал, ја напил и ја легнал во кревет. Проституткава си легнала очекувајќи дека... + повеќе