Сексуалан живот

На гинеколога ќерка сс мајку:
- Девојче ти сексуалан живот како што виду имаш?
- Не докторе, тој знаеш, ја кд беше на журку и примоча ми се и ја искочи надвор и чучна до едно дрво и набоде се на гранку...
- Епа кажи му на тој дрво дека си втор месец трудна!

Повеќе од ВицотекаЗошто прасињата киднале од дома? Затоа што старците им се свињи!

Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува: - Фато зошто пишуваш... + повеќе

Го прашува наставничката малиот трпе: - Ајде сега трпе кажи ни што е разликата помегу мажот и жената? Малиот трпе: -... + повеќе

Како плавуша решава крстозбор: 1. Женско дете ( 5 букви ) ИВОНА 2. Телефонски повик (3 букви) ЗВР 3. Не е гладен (3... + повеќе