Смрт

Чак Норис ја преживеа смртта.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПеро му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500ден. Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што... + повеќе

Си биле германец, англичанец, француз, швајцарец, грк и Македонец и се фалеле што имале најдобро во нивната држава.... + повеќе

Звони некој кај Трпе на врата. - Кој е? Мара од 3 спрат. - Кажи. - Трпе идам поради синот Трајче. Со топката ти ги... + повеќе

У школу Што е супротно од смејање? Па професорке е*ање Како бе е*ање срам да ти е! Па такој професорке: , смејање е: ха... + повеќе