1000 денара

Жена 8ми месец трудна вика на мужа:
- Срце ја знам како ти е без секс, еве ти 1000 денара иди куде комшику заврши работу!
Муж цел среќан иде куде комшику и враќа се брзо:
- Женче треба још 1000 денара да ву однесу на комшику, 2000 тражи!
- Е маме ву га е*у он кд беше трудна ја по 1000 наплаќаше!

Повеќе од ВицотекаОтвараш фрижидер гледаш кутија со сладолед, отвараш кутијата со сладолед гледаш сарма! Ех, оваа моја чудесна Македонија...

Трпе дава оглас во весник? Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати, како би го правеле она што не го правевме,... + повеќе

Влегува Трпе дома и ја прашува Трпана: - Жено да добијам на лото што би направила? - Ќе ти земам пола и ќе те оставам... + повеќе

Како да бидеш најсигурен дека некоја девојка ќе ти се јави? Кога ќе и го пишеш телефонот на ливче, дај и ја и... + повеќе