Невеста

Оженило се дете од село и прашуев га после неколко дна...
- Абе каква ти е невеста, добра ли е?
- Па не е бш нешто посебно!
- Е како на цело село му е добра, само на тебе не ти ваља!

Вицотека

 • Спортска новинарка зема интервју од француска гимнастичарка:
  - Која е вашата омилена поза во сексот?
  - Јас сакам да сум на колена...

 • Прашуе га учителка малога Перица:
  - Имаш седам јабуке и ја те замолу да ми дадеш две. Колку ќе ти останев?
  - Седам.

 • Водат љубов маж и жена, а мажот и вика:
  - Ај сега малку доле, ај сега малку горе, ај малку десно, ај малку подоле, полево...
  А...

 • Се шетаат татко и син во парк. Синот почнува да плаче, а таткото вели:
  - Смири се, Перо, смири се.
  Една госпоѓа на разминување...